Menu

ȘEDINȚĂ CU SUSPANS

Ședință cu suspans, astăzi, la Grebănu, pentru reconstituirea Consiliului Local. În urma dizolvării Consiliului Local Grebănu, Primaria comunei, a solicitat Prefecturii Buzău emiterea unui ordin de constituire a unui nou deliberativ. Prefectul Buzăului, Carmen Ichim a admis solicitarea Primăriei și a convocat pentru astăzi ședința de reconstituire a Consiliului Local.

Anterior ședinței, Prefectura Buzau a solicitat secretarului comunei Grebănu să invite la reconstituirea Consiliului Local toate partidele care aveau liste cu membrii consilieri supleanti, adică PSD, PNL si ALDE. PSD a comunicat 7 consilieri supleanti, iar PNL, 4 consilieri supleanti. După comunicarea listelor de supleanti, Prefectura Buzău a convocat prin ordin, pentru astăzi, ședința de constituire a unui nou deliberativ al comunei. Seara trecuta, PNL a trimis însă un mesaj pe mailul Primăriei Grebănu, in care se preciza ca lista nu mai este valabila, pe motiv ca cei patru supleanți nu mai sunt membri ai partidului.

Prefectul Buzăului afirmă ca celor patru consilieri locali PNL, trecuți pe lista de supleanți, nu le-a fost adus la cunostinta faptul ca au fost exclusi din partid.

Pentru ca cei patru supleanți se considera in continuare membrii ai PNL, potrivit prefectului, sedinta de reconstituire este legală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>