Menu

MALUL RÂULUI RÂMNIC, MODERNIZAT

Spatii verzi, alei pietonale si piste de biciclisti pe malul raului Ramnicu Sarat. Este vorba despre un nou proiect pe care administratia din Rm. Sărat il va depune pentru finantare, după ce Consiliul Municipal a aprobat, in sedinta extrordinara, studiul de fezabilitate si indicatorii tehnico-economici ai investiției. Deocamdata, municipalitatea are in vedere doar modernizarea zonei de sud a bulevardului Digului, lucrări în partea de nord, urmând a fi realizate după semnarea unui protocol cu Apele Române.

Consilierii locali din Rm Sărat consideră binevenit un astfel de proiect. Ei afirmă că, în viitor, administrația locală trebuie să-și îndrepte și mai mult atenția către infrastructura din oras.

Primăria Rm Sărat își propune să încurajeze transportul ecologic in municipiu, în condițiile în care tot mai multi biciclisti solicita realizarea unor piste speciale care sa permita un trafic in siguranta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>