Menu

“VINEREA NEAGRĂ” A ACCIDENTELOR

Vineri, când atenția românilor a fost captată de ofertele de Black Friday, pentru mai mulți șoferi din Buzău a fost o adevărată „vinere neagră”. În jurul orei 18.00, o autospecială pentru descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care se deplasa la un accident de circulație, a fost lovită în plin de un SUV, în intersecția de la ieșire din Buzău spre Ploiești. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cât de puternic a fost impactul.

Pentru că se afla în misiune, autospeciala pentru descarcerare a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Șoferița autovehiculului nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autospeciala de intervenție.

Echipajul de la ISU a scăpat fără probleme din impact. Conducătoarea autovehiculului și șoferul mașinii de descarcerare au fost evaluați medical la fața locului de un echipaj de la Ambulanță.

Autospeciala pentru descarcerare fusese chemată să intervină la un alt accident grav, cu trei autoturisme implicate, provocat de fostul viceprimar al municipiului Buzău, Fănică Bârlă.

Potrivit polițiștilor, fostul viceprimar Fănică Bârlă, actual director al Electrica Distribuție Buzău, a lovit în plin o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 35 de ani. La rândul său, în urma impactului puternic, tânărul a ciocnit un al treilea autoturism oprit la semafor și condus de un șofer de 45 de ani.

În urma carambolului, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașină, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ceilalți protagoniști ai accidentului sunt un jandarm, aflat în mașina din mijloc, și un cunoscut bucătar din Buzău, Chef Cristi Ice, șofer al primei mașini.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>