Menu

PARC REAMENAJAT

Unul dintre cele mai controversate parcuri din județul Buzău va fi reamenajat. Este vorba despre parcul din cartierul Bariera Focșani din Rm. Sărat, unde Administrația Domeniului Public realizează lucrari de betonare a aleilor pietonale. După realizarea aleilor, lucrare efectuată intr-un procent de 80 la suta, in zona, vor fi plantati arbori.

Conducerea ADP Rm. Sărat afirmă ca lucrarile nu se vor opri aici. Mobilierul urban existent in parc va fi lacuit si vor fi montate două toalete ecologice.

Reprezentanții ADP Rm. Sărat consideră că de anul viitor parcul din cartierul Bariera Focșani va fi o veritabilă atracție pentru locuitorii din zonă deoarece aleile betonate vor permite  practicarea unor sporturi in aer liber, precum jogging, role si biciclete.

Parcul din cartierul Bariera Focsani a fost realizat in anul 2015, cu fonduri primite din partea Ministerului de Mediu. De la infiintare si pana in prezent, parcul nu a fost folosit de ramniceni, pentru că in zona sunt putini locuitori care s-au mutat definitiv. Municipalitatea a demarat de reamenajare a parcului deoarece acesta se afla intr-o vizibilă stare de degradare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>