Menu

DEBRANȘĂRI RECORD

Record de debranșări de la sistemul centralizat de încălzire din municipiul Buzău, în acest an. Dacă, în luna ianuarie, Regia Autonomă Municipală avea 12.000 de abonați, în prezent, numărul acestora a scăzut la aproape 8 000. Dintre cei peste 4.000 de abonați debranșați, foarte puțini au reușit însă să obțină sprijin din partea Primăriei pentru instalarea unei centrale termice de apartament.

Și în pragul sezonului rece, buzoienii se mai pot debranșa de la RAM, procedura fiind una simplificată. Există însă o situație care le dă mari bătăi de cap responsabililor Regiei Autonome Municipale. În anumite blocuri, există câte unul sau doi abonați care nu vor să se debranșeze, situație în care toți locatarii sunt obligați să achite părțile comune. Pentru a rezolva această problemă, conducerea RAM a adoptat o abordare agresivă și chiar la limita legii: le-a trimis celor în cauză notificări prin care le-a solicitat debranșarea. Măsura, însă, nu a avut efectul scontat.

Cu toate problemele apărute după miile de debranșări din acest an, conducerea Regiei Autonome Municipale dă asigurări că toți abonații rămași în sistem vor primi agent termic în această iarnă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>