Menu

PREGĂTIRI PENTRU SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început și la Buzău. De 1 Decembrie, se anunţă o paradă spectaculoasă, iar vehicule militare vor fi etalate în centrul orașului pentru a fi admirate de toată lumea. Consiliul Judeţean Buzău a suplimentat bugetul pentru sărbătorile de iarnă cu 100.000 de lei, la solicitarea  Diviziei 2 Infanterie Getica. În total, autoritățile vor cheltui 600.000 de lei pentru evenimentele de 1 Decembrie şi sărbătorile de iarnă.

Zilele trecute, angajații firmei de servicii a Consiliului Județean au montat instalația de iluminat a tunelului de acces către Muzeul Județean. Față de anul trecut, tunelul va fi mai lung cu 5 metri și va fi iluminat cu peste 40.000 de beculețe albe și albastre.

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi şi la Primăria Buzău.  Administraţia buzoiană promite un sfârşit de an încărcat de surprize, cu concerte în aer liber, tradiţionalul târg de Crăciun, dar şi Orăşelul Copiilor din Parcul Crâng. La începutul săptămânii, a fost instalat și patinoarul în aer liber din Piața Dacia. Acesta va funcționa în perioada 1 decembrie 2019 – 20 ianuarie 2020. Copiii vor avea acces gratuit pe gheață, grupurile organizate de elevi urmând să primească, tot gratuit, și patinele. Din seria sărbătorilor de iarnă nu va lipsi nici celebrul concert al orchestrei Johann Strauss, devenit deja tradiţie la Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>