Menu

PARADA COSTUMELOR ECO

O inedită paradă a costumelor eco. Este modul în care copiii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Gheorghe Vernescu” din Rm. Sărat au vrut să atragă atenția asupra mediului inconjurător si importanței colectării selective a gunoiului. In cadrul proiectului ,,Saptamana educatiei globale” ei au pus în scenă o veritabilă  parada a costumelor ecologice.  Copiii au fost incantati sa prezinte pe covorul roșu, costumele viu colorate, confectionate din materiale reciclabile.

Dacsălii celor mici considera ca astfel de actiuni sunt binevenite deoarece preșcolarii au posibilitatea sa afle cât este de importantă păstrarea curățeniei, ocrotirea mediului si colectarea selectivă.

Copiii au etalat cu mândrie costumele ecologice pe care le-au confectionat cu ajutorul mămicilor:

Dascălii sunt convinși ca respectul pentru mediul inconjurator se invata de la varste fragede si de aceea, copiii trebuie implicati in activitati de reciclare si de responsabilizare intr-un mod diferit, prin joc si prin povesti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>