Menu

BRADUL DE CRĂCIUN, DONAT DE UN LOCALNIC

Ca și anul tecut, bradul de Crăciun instalat în centrul orașului Buzău, de sărbători, a fost donat de un localnic din municipiu. Deși pomul era un punct de reper al străzii Traian Vuia, proprietarul a fost nevoit să renunțe el pentru că, după aproape 50 de ani de viață, afecta fundația casei. Primăria a apreciat gestul buzoianului, pentru că astfel s-a evitat tăierea unui arbore din pădure.

Falnicul brad a fost transportat cu un camion și instalat cu ajutorul unei macarale, în centrul Buzăului, unde va fi împodobit cu ghirlande și beteală. Un brad cu dimensiuni asemănătoare va fi amplasat și în Parcul Crâng, zilele următoare.

În aceste zile, în Piața Dacia din  Buzău se instalează și scena unde, de la 1 decembrie și până de Crăciun, zeci de artiști din țară, și din județ, vor susține recitaluri. Totodată, municipalitatea amenajează și căsuțele de men de unde buzoienii pot cumpăra produse de sezon.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>