Menu

Sport
CAMPIONATUL UNIFORMELOR

Buzaul gazduieste finala Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne. La competiție participă 100 de polițiști, pompieri și jandarmi din toată țara. Deschiderea oficială a turneului a avut loc astăzi, invitat special find fosta mare sportivă Monica Iagăr.

În perioada 17 – 20 martie, municipiul Buzău va gazdui etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne. Deschiderea oficială a competiției a avut loc in această dimineață in prezenta fostei mare atlete Monica Iagăr, acum oficial în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. La eveniment a fost prezent si președintele Federației Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu. La competiția de la Buzău participă 100 de sportivi – 86 bărbați şi 14 femei – din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Meciurile din cadrul turneului de tenis de masă se desfăşoară pe trei categorii de vârstă.

Competiţia se înscrie în „Calendarul sportiv intern al Ministerului Afacerilor Interne”, cu ocazia Zilei Poliției Române.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>