Menu

MULȚUMIȚI DE REZULTATE

Rezultatele provizorii pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale arata ca la Rm. Sarat, PSD a obtinut 55,98 la suta din voturile alegatorilor, in timp ce PNL a inregistrat un procent de 44,02 la suta. Liderul PSD Rm. Sărat consideră că toți românii trebuie sa inteleaga faptul ca exista un castigator al acestor alegeri, un presedinte pe care toti trebuie sa-l respecte si sa-l sustina in continuare.

Sorin Cîrjan spune că rezultatele votului în Rm Sărat poate fi inteles si ca un sprijin acordat in continuare administratiei locale.

Liderul liberalilor din Rm. Sărat consideră că rezultatul inregistrat la nivel national arată direcția pe care românii si-o doresc în viitor.

Ionuț Iuga crede că organizatia municipala a PNL se afla pe drumul cel bun si procentul pe care a reusit sa-l inregistreze in turul al doilea al alegerilor prezidentiale a contribuit la scorul obtinut de PNL la nivel national. Liberalii din Rm. Sărat sunt optimiști și în ceea ce privește alegerile locale de anul viitor și cred că pot câstiga batalia pentru Primăria municipiului.

Prezenta la vot, la Rm. Sărat, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale a fost de 44,70 la suta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>