Menu

IMPORTANȚA COLECTĂRII SELECTIVE

Autoritățile din Rm Sărat vor derula o campanie de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la importanța implicării fiecărui locuitor în curățenia municipiului. Acțiunea este o consecință a noului contract de salubrizare semnat de Primăria Rm. Sărat cu operatorul de salubrizare. Autoritățile îi îndeamnă pe locuitorii orașului să încheie contracte cu societatea de salubrizare, să plateasca lunar factura la gunoi si sa colecteze selectiv deseurile menajere.

Edilul din Rm Sărat menționează că de la lună la lună se simte o îmbunătățire a situației, deoarece tot mai mulți locuitori înteleg importanța colectării selective a gunoiului menajer.

Odată cu semnarea noului contract de salubrizare cu administratia din Rm. Sarat, societatea Rer Ecologic și-a luat mai multe angajamente. Operatorul promite servicii mai bune de curățenie, distribuirea de containere populației pentru colectarea deșeurilor vegetale, dar și amenajarea unor platforme îngropate de gunoi, in zona blocurilor.

Noul contract de salubrizare va intra in vigoare incepand cu luna decembrie a acestui an si are o durata de opt ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>