Menu

DESCINDERI LA TRAFICANȚI DE DROGURI

Descinderi de amploare, ieri, a poliţiştilor şi procurorilor anti-mafia la persoane suspectate de trafic de droguri din judeţul Buzău şi din Bucuresti. Oamenii legii au efectuat nu mai puțin de 42 de percheziţii, la finalul cărora au fost duse la audieri 27 de persoane.

Potrivit DIICOT, percheziţiile au avut loc într-un dosar vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului propriu şi efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fără autorizaţie.

Potrivit anchetatorilor, gruparea infracţională era structurată pe mai multe paliere. Dealerii principali aveau ramificaţii în alte judeţe sau în străinătate de unde erau procurate substanţele interzise. Dealerii secundari se aprovizionau în comun de la dealerii principali sau îşi ofereau spre vânzare substanţe în mod reciproc. Consumatorii sau revânzători se aprovizionau de la dealerii principali şi secundari, care revindeau o parte din substanţe pentru a-şi asigura consumul propriu în mod gratuit.

De asemenea, s-a constatat că membrii reţelei erau extrem de precauţi, oferind spre vânzare substanţe interzise doar persoanelor cunoscute şi evitând discuţiile telefonice, fiind preferate întâlnirile directe.

13 persoane, membre ale grupării de traficanți de droguri destructurată, ieri, de procurorii anti-mafia, au fost reținute pentru 24 de ore.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>