Menu

„LUNETISTUL” DINU SE ÎNTOARCE ÎN RING

Pugilistul buzoian Bogdan Dinu va urca din nou în ring, luna viitoare, într-o gală organizată în Bulgaria, în orașul Plovdiv. Oferta venită pe adresa lui Dinu a venit tocmai de la firma care îl manageriază pe Kubrat Pulev, greul bulgar care l-a trimis la podea pe polițistul buzoian, în luna martie.

Pe 14 decembrie va urca Bogdan Dinu în ring și va încrucișa mănușile cu un sud-african.

Propunerea venită de la sud de Dunăre nu-l găsește nepregătit pe Dinu, boxerul buzoian fiind complet recuperat, după accidentare. De altfel, pugilistul chiar își dorea un meci de revenire. Dacă lucrurile vor merge bine, Dinu va pleca să se pregătească pentru o eventuală revanșă cu Pulev, peste ocean, în Las Vegas.

Pe 23 martie, Dinu a fost învins, prin knock out tehnic, de către Kubrat Pulev, după ce bulgarului i-au fost tolerate  mai multe lovituri nepermise de regulament. Presa de specialitate a scris, după finalul partidei, că în ciuda victoriei, meciul din Costa Mesa va rămâne ca o pată neagră în CV-ul campionului bulgar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>