Menu

DANS ȘI VOIE BUNĂ

Râmnicenii au sărbătorit românește de Ziua Națională. Cu mic și mare, locuitorii municipiului Rm. Sărat au venit ieri în Piațeta din fața Primăriei Rm. Sărat și s-au prins în horă alături de autoritățile locale. Oamenii au urmărit cu mare bucurie momentul artistic oferit de ansamblul folcloric ,,Izvorașul din Cahul”.

Mesajul autorităților locale pentru râmniceni a fost acela de a fi sanatosi si uniti.

Edilii Râmnicului au fost impresionati de numarul mare de râmniceni care au participat la eveniment si speră ca sarbatoarea sa uneasca toata suflarea românească.

La eveniment au fost prezenți și șefii instituțiilor publice locale. Marius Neculae, directorul Muzeului Municipal Rm. Sărat, le-a vorbit râmnicenilor despre semnificația zilei de 1 Decembrie.

Vremea le-a permis râmnicenilor sa se bucure de evenimentul dedicat Zilei Nationale. Oamenii au cantat si au dansat, in fata Primăriei, pe ritmuri românesti.

La evenimentul dedicat Marii Uniri au fost prezenți profesori și elevi din școlile râmnicene, iar dimineata, în Sala de festivități a Primăriei, a avut loc o ședință solemnă la care au participat reprezentanți ai instituțiilor publice locale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>