Menu

REVINE ÎN RING

Buzoianul Bogdan Dinu revine in ring. De aceasta data, pugilistul buzoian va incrucisa manusile cu sud africanul Osbourne Makimana, într-o gală organizată în Bulgaria, la Plovdiv, pe 14 decembrie. Oferta de ultim moment, venită pe adresa lui Bogdan Dinu, a venit, culmea, tocmai de la firma care îl manageriază pe Kubrat Pulev, greul bulgar care l-a trimis la podea pe buzoian, în luna martie.

Printre asemanarile celor doi pugilisti care se vor lupta in decembrie amintim faptul ca, atât buzoianul, cât și sud-africanul, au inceput boxul profesionist la varsta de 22 de ani. De asemenea, cei doi sportivi au rezidenta in locul unde s-au nascut. Diferentele sunt unele evidente in ceea ce priveste greutatea si varsta. Sud-africanul Makimana are 41 de ani.

Bogdan Dinu isi doreste un meci reușit de revenire si spera într-o victorie pe care o va adauga palmaresului impresionat. Meciul pe care Dinu îl va disputa în Bulgaria este, cel mai probabil, un preludiu la o nouă confruntare între Pulev și Dinu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>