Menu

ULTIMUL MECI AL ANULUI

Ultimul meci al anului aduce Gloriei Buzău una dintre cele mai vechi echipe din fotbalul românesc. Mâine, în a doua etapă a returului Ligii a 2-a, fotbaliştii buzoieni o întâlnesc, pe stadionul din Crâng, pe Ripensia Timișoara, primul club de fotbal cu statut profesionist din România. Înfiinţată în 1928 şi dispărută 20 de ani mai târziu, Ripensia a câştigat patru titluri de campioană a României şi două Cupe. Clubul a fost reînfiinţat în 2012, în Liga a 4-a Timiş, şi a ajuns în eşalonul secund.

Jucătorii lui Ilie Stan au amintiri frumoase de la meciul din tur, pe care l-au câştigat cu 2-1, pe când părea că va urma un sezon cu multe reuşite.

Pentru meciul de sâmbătă, fanii buzoieni îşi doresc din nou o victorie, care ar marca într-un mod fericit intrarea în vacanţă. Biletele la această partidă pot fi achiziţionate doar în ziua meciului şi costă 5 lei – peluze, 8 lei – Tribuna a 2-a, 10 lei – Tribuna 1 şi 15 lei – Tribuna 0. Însoţiţi obligatoriu de un adult, copiii sub 10 ani au accesul gratuit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>