Menu

TEATRU SI CADOURI DE LA MOȘ NICOLAE

Moș Nicolae a avut, astăzi, un ajutor de nădejde la Buzău. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a oferit daruri copiilor de la scolile si gradinitele din judet. Înainte de a primi cadourile, micuții au asistat la spectacolul de teatru, „Povestea Elsei și a celor 7 cocori”. Ajutorul lui Moș Nicolae le-a oferit si daruri copiilor cuminti.

Ieri seară, câteva sute de copii și părinți au asistat la festivitatea ce a marcat aprinderea iluminatului festiv de sărbători în stațiunea Sărata Monteoru. Aprinderea luminilor de sărbătoare a fost făcută în prezența președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și a primarului comunei Merei, Ștefan Chircă.

Copiii de la Scoala din Merei și o familie cu 9 copii din localitate au susținut un minirecital de colinde. Ulterior, cei prezenți au avut parte de un foc de artificii iar la final, copiii au primit cadouri de la Moș Nicolae.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>