Menu

HAINE DE SĂRBĂTOARE

Și orașul Rm. Sărat a îmbrăcat haine de sărbătoare. Iluminatul festiv a fost aprins seara trecută, în Ajunul Sfântului Nicolae, iar centrul municipiului, principalele artere ale orasului, Parcul Central, clădirea Primăriei, dar și cea a Centrului Cultural au prins strălucire și culoare. În această seară, Administrația Domeniului Public va aprinde instalațiile luminoase și în celelalte cartiere ale orasului.

În acest an ADP Rm. Sărat a achizitionat si instalat mai multe ornamente și articole specific sarbatorilor, care dau un plus de culoare si lumina. De asemenea, in centrul orasului a fost montat un brad natural.

În această seară, copiii din Rm Sărat sunt invitați la un alt eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă. Incepând cu ora 16.00, în Parcul Central se deschide Oraselul Copiilor. Cei mici vor primi dulciuri de la Moș Crăciun și vor asista la un spectacol oferit de Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>