Menu

PASAJUL DE LA GARĂ, REABILITAT

Veste bună pentru buzoienii care merg cu trenul, dar mai ales pentru locuitorii din cartierele Poștă și Mihai Viteazul. Anul viitor, Primăria Buzău intenționează să reabiliteze pasajul subteran de la Gara CFR. Un prim pas va fi trecerea temporară a obiectivului din proprietatea Regionalei CFR Galați în cea a municipalității, pas care ar putea fi făcut în ședința Consiliului Local programată la sfârșitul săptămânii.

Ediul Buzăului spune că după ce va fi reparat și cosmetizat, pasajul subteran de la gară va fi dotat cu camere de supraveghere și va fi păzit de polițiști locali.

În cazul în care obiectivul va trece în proprietatea Primăriei Buzău, municipalitatea trebuie să realizeze un proiect de reabilitare și să organizeze licitația pentru desemnarea firmei care va executa lucrarea. Pasajul de la gară a mai fost reabilitat în urmă cu 6 ani, de către o firmă contractată de Primăria Buzău, deși nu era proprietara obiectivului. Lucrările au costat 15.000 de euro, însă au vizat doar intrările și ieșirile din pasaj.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>