Menu

PREMIU DE EXCELENȚĂ

Primăria Rm. Sărat a primit premiul “Excelență în eficiență energetică” în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România, pentru implementarea cu succes a proiectului de iluminat cu led, proiect finanțat din fonduri elvețiene. Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, consideră că succesul apartine integii echipe care a colaborat pentru realizarea acestei investiții.

Edilul din Rm Sărat spera ca, pe viitor, municipiul sa deruleze si alte proiecte cu fonduri elevetiene.

Sorin Cârjan spune ca toate tipurile de finantari reprezinta o prioritate pentru Primarie, pentru a demara proiecte necesare comunitatii locale, banii din bugetul local fiind insuficienti pentru marile investitii.

În urma implementarii proiectului de modernizare a sistemului de iluminat public stradal cu fonduri elvetiene, în aceasta vara, in municipiul Rm. Sarat au fost montate 2717 lampi pe led. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 1 milion euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>