Menu

PREMIATE LA  100 DE ANI

Cele mai longevive râmnicence au fost premiate și felicitate de autoritățile locale la împlinirea vârstei de 100 de ani. Cele două venerabile doamne au fost vizitate de reprezentanții Primăriei Rm Sărat care le-au înmânat câte 2000 lei la împlinirea vârstei de 100 de ani. De asemenea o văduvă de război a fost recompensată cu 1000 de lei. Primarul impreună cu viceprimarul și un consilier local PNL le-au făcut oferit flori, diplome şi le-au adresat urări de bine.

Eugenia Georgescu va implini in luna martie varsta de 100 de ani. Femeia este văduvă de război, după ce sotul i-a căzut la datorie pentru apărarea tării in timpul celui de-al doilea război mondial.

Autoritatile din Rm. Sărat au vizitat-o si pe Rusanda Botezatu,  care a implinit varsta de 100 de ani in luna februarie a acestui an. În luna noiembrie a acestui an, a sarbatorit centenarul și Maria Cherestes. Desi a depășit o suta de ani, doamna Cherestes spune ca nu a fost bolnava niciodata.

Viața, trările și modestia venerabilelor doamne i-au emoționat pe reprezentanții administrației din Rm Sărat. Pentru toți, cele  trei femei sunt o adevărată lecție de viață.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>