Menu

SUPĂRAT PE TOATĂ LUMEA

Primarul Buzăului Constantin Toma nu îl mai vrea în PSD pe consilierul local Constantin Florescu, cel mai aprig contestatar al edilului, în ultima perioadă. În calitate de șef al organizației municipale a PSD Buzău, Toma a cerut și obținut suspendarea lui Florescu din partid, pe o perioadă de un an. Se pare însă că războiul dintre cei doi, purtat mai ales pe rețelele de socializare, a ajuns la cote maxime. Constantin Toma pune acum problema excluderii din PSD a consilierului Florescu.

Ședința de ieri a Consiliului Local Municipal Buzău a consemnat noi contre între cei doi politicieni, de altfel foști buni prieteni.

Deși primarul Constantin Toma ar fi vrut ca Florescu să demisioneze din funcția de consilier municipal, în urma suspendării din partid, acest lucru nu s-a întâmplat.

Edilul Toma nu este însă supărat doar pe fostul judecător Florescu, ci și pe fostul prefect Carmen Ichim. Primarul municipiului Buzău spune că nu s-a alăturat memoriului pentru susținerea fostului prefect, semnat de 42 de primari PSD și PNL, deoarece Carmen Ichim nu l-a lăsat să țină un discurs de Ziua Națională, în fața celor peste 6000 de buzoieni prezenți la ceremonie. Există însă și alte nemulțumiri ale edilului la adresa fostului prefect de Buzău.

După ce și-a anunțat intrarea în politică, de anul viitor, Carmen Ichim vizează, mai mult ca sigur, un post de conducere în administrația locală. Recomandată de succesele obținute în cei doi ani și jumătate de mandat la conducerea Prefecturii, nu este exclus ca fostul prefect Ichim să fie propunerea PSD pentru funcția de primar al municipului Buzăului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>