Menu

EVACUAȚI DIN CAUZA UNOR SCURGERI DE GAZE

A fost panică, ieri seară, într-un bloc situat pe strada Viitorului din municipiul Buzău. Locatarii au simțit miros puternic de gaze și au anunțat pompierii. La fața locului au fost direcționate o autospecială cu spumă și apă și o ambulanță SMURD. 15 adulți și 5 copii au fost evacuați de pompierii buzoieni din blocul unde fusese semnalată scurgerea de gaze.

O echipă a distribuitorului de gaze a sosit în blocul unde au fost semnalate scurgerile de gaze și a acționat pentru remedierea situației. Aangajații de la gaze au sigilat conducta și au lăsat întregul bloc fără gaze pe durata nopții, spre disperarea oamenilor.

Alarma dată de pompieri nu a fost auzită de toți locatarii. Un microbist a sesizat agitația din bloc la finalul intervenției, la pauza meciului dintre CFR și Astra care îi captase atenția.

Reprezentantul Distrigaz a identificat rapid cauza mirosului de gaze care i-a panicat pe locatarii blocului de pe strada Viitorului, astfel că în jurul orei 21.10, oamenii s-au putut reîntoarce în casele lor. Nicio persoană nu a avut de suferit în urma incidentului, dau asigurări reprezentanții ISU Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>