Menu

EVADAT, GĂSIT SPÂNZURAT ÎN PĂDURE

Ministerul Sănătăţii a dispus Direcției de Sănătate Buzău să efectueze un control la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, de unde un tânăr violent a evadat, fiind găsit spânzurat. Dispariţia pacientului, cu afecţiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova a fost sesizată Poliției, ieri dimineață. Oamenii legii au intrat imediat în alertă şi au pus la punct un dispozitiv de căutare cu peste 70 de persoane, atât poliţişti, cât şi jandarmi, coordonat de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliție.

La câteva ore după semnalarea dispariţiei, tânărul evadat a fost găsit fără suflare, într-o pădure din extravilanul localităţii  Unguriu. El era spânzurat cu o sârmă în pădurea din spatele secţiei. Un cioban l-a văzut în ştreang şi a anunţat autoritățile locale.

Poliţiştii înaintează varianta unui suicid, datele medicale ale tânărului prahovean ducând către această ipoteză.

Bărbatul de 23 de ani, din localitatea Balta Doameni, județul Prahova, fusese internat la unitatea din Ojasca pe 9 decembrie, după ce în octombrie, a încercat să își ucidă ambii părinți cu un cuțit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>