Menu

RĂMÂNE FIDEL PARTIDULUI

Edilul municipiului Buzău Constantin Toma își mai dorește un mandat în fruntea Primăriei, deoarece nu poate duce la bun sfârșit ceea ce și-a propus în numai 4 ani. Bucurându-se de sprijinul liderului PSD Buzău Marcel Ciolacu, Toma va candida tot din partea Partidului Social Democrat. În cadrul emisiunii News Express de la TV SudEst, primarul Buzăului a declarat că PSD, partidul din care face parte, i-au propus să candideze pentru un nou mandat imediat după alegerile prezidenţiale, atunci când social-democraţii au constatat că este nevoie de o ,,resetare a partidului”.

Constantin Toma a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar intenționa să migreze la un alt partid, odată cu apropierea alegerilor locale.

La alegerile din iunie 2016, Constantin Toma a câștigat mandatul de primar cu aproape 42% din voturile exprimate de buzoieni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>