Menu

PRINTRE CEI MAI BUNI ATLEȚI

Doi buzoieni se află printre cei mai buni atleți români ai anului 2019, în urma unui clasament întocmit de site-ul de specialitate 4run.ro, în cadrul premiilor ROMANIAN RUNNING AWARDS. Astfel buzoianul Nicolae Soare, legitimat în prezent la două cluburi sportive, CSM Bacău și CS Știința Bacău, a fost desemnat cel mai bun alergător. Campion național la toate cursele de fond din aer liber, pistă, șosea și cros, Nicolae Soare a reușit să urce pe podium în acest an la Campionatul European pe Echipe, acolo unde a alergat în proba de 5.000 de metri, și a terminat în top 20 la Cupa Europei la 10.000 m. Nicolae Soare, legitimate în trecut chiar în orașul său natal, la CSM Buzău, a fost și prima opțiune pentru cititorii 4run.ro în cadrul cea de a 5-a ediţie a premiilor ROMANIAN RUNNING AWARDS.

De asemenea, în cadrul aceluiași top, atleta SCM Gloria Buzău, Marina Baboi a ocupat locul 2, la categoria cea mai bună sprinteră a anului 2019.

La finalul anului trecut site-ulo 4run.ro a organizat cea de a 5-a ediţie a premiilor ROMANIAN RUNNING AWARDS, premii care, în ultimii 4 ani, au desemnat, cu ajutorul cititorilor online şi al unui juriu format din jurnalişti de sport, cei mai buni atleţi români la mai multe categorii de alergare, de la ultramaraton şi pînă la sprint, acoperind secţiuni ca: fond, maraton, alergare montană şi semifond.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>