Menu

NOR DE FUM, DIN CAUZA UNUI INCENDIU

Incendiu puternic izbucnit ieri seară în nordul oraşului Buzău pe câmpul dintre cartierele Broşteni şi Dorobanţi. Întreaga zonă a fost învăluită de un fum gros și înecăcios din cauza unor caucicuri aruncate la întâmplare, care au ars odată cu vegetația uscată.

La faţa locului au ajuns nu doar pompierii, ci şi echipaje de poliţie care au încercat să-l depisteze pe piromanul vinovat de producerea incendiului de vegetaţie uscată.

Un incendiu similar s-a produs în acelaşi loc, în septembrie 2019. Atunci, focul a fost la un pas ca să cuprindă câteva baze sportive.

Tot ieri seara, pompierii buzoieni au fost solicitaţi să intervină şi în Berca pentru stingerea unui alt incendiu de vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 20.000 metri pătraţi.

Pentru evitarea producerii unor arderi necontrolate în perioada imediat următoare, pompierii le reamintesc buzoienilor că arderea vegetaţiei uscate se poate face numai după obţinerea acordului Agenţiei de Protecţia Mediului şi a permisului de lucru cu foc din partea autorităţilor locale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>