Menu

VICTORIE ZDROBITOARE

Victorie zdrobitoare pentru SCM Gloria Buzău, în şaisprezecimile Cupei României de handbal feminin, contra celor de la Spartac Bucureşti. Elevele lui Ovidiu Mihăilă s-au impus cu 48 la 15, în faţa unei divizionare secunde care nu a contat niciun moment în economia meciului. De altfel, problema câştigătoarei nu s-a pus în niciun moment, în condiţiile în care gazdele din Capitală ocupă ultimul loc în eşalonul secund, cu 13 înfrângeri din tot atâtea meciuri. Antrenorii Gloriei au putut rula, astfel, tot lotul, dându-le minute şi fetelor care au evoluat mai puţin în turul Ligii Florilor.

Pentru echipa buzoiană, urmează o serie de foc, cu trei partide într-un interval de numai şase zile. Pe 23 ianuarie, Gloria se deplasează la Sibiu, pentru meciul cu Măgura Cisnădie, iar trei zile mai târziu va juca la Cluj, cu Universitatea. Pe 29 ianuarie, la Buzău vine vicecampioana CSM Bucureşti.

Între timp, conducătorii echipei buzoiene au programat un amical, cu Slobozia. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>