Menu

EMINESCU, 170 DE ANI DE LA NAȘTERE

Ziua Culturii a fost sărbătorită și în municipiul Buzău într-un mod inedit! La 170 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu, colegiul buzoian care îi poartă numele a organizat, ieri, un eveniment de excepție. În prezența a zeci de elevi și profesori, în amfiteatrul liceului a avut loc o dezbatere dedicată  „luceafărului poeziei românești” și moderată de scriitorul Ștefan Iovan și titratul profesor de filosofie George Tarara. În cadrul evenimentului au fost evocate opera si personalitatea celui care, prin geniu si simțire, continuă să straluceasca în poezia si cultura romanească.

Evenimentul a fost presărat și cu momente artistice. Elevi ai reputatului colegiu buzoian au recitat poezii semnate de Mihai Eminescu.

Dezbaterea dedicată marelui poet național Mihai Eminescu și găzduită de colegiul care îi poartă numele poate fi urmărită integral la TV Sud Est, în cadrul emisiunii „Cărți care au schimbat lumea”, moderată de Ștefan Iovan și George Tarara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>