Menu

CRITICI PENTRU MODIFICAREA LEGISLAȚIEI ELECTORALE

Liderii social-democrați nu sunt de acord cu decizia Guvernului Orban de a modifica legislația electorală și de a organiza alegerile locale în două tururi de scrutin. Este și motivul pentru care PSD a anunțat că va depune împreună cu UDMR o moțiune de cenzură împotriva Executivului. Liliana Sbîrnea, senator PSD, precizează că modificarea legislației electorale chiar înainte de alegeri nu este deloc corectă. Ea aminteste faptul că în 2011, chiar vicepremierul Raluca Turcan a susținut organizarea alegerilor locale într-un singur tur.

Senatorul din Rm Sărat consideră că schimbarea legislației electorale ar putea lăsa loc înțelegerilor politice și jocurilor electorale.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzura împotriva Guvernului Orban în termen de 3 zile de la asumea răspunderii în Parlament. El a mai declarat că această moțiune va trece, iar actualul Executiv va fi demis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>