Menu

BĂTAIE PE LOCURILE DE PARCARE

Și la Rm Sărat, locurile de parcare sunt la mare preț. Dovadă că proprietarii de autoturisme se înghesuie să își achite taxa și să-și prelungească contractul pentru locul de parcare de reședință pe care îl dețin. Taxa pentru ocuparea unui loc de parcare de domiciliu a rămas la valoarea de anul trecut, 120 de lei pe an. Dacă vor să beneficieze în continuare de un loc de parcare, posesorii de mașini au posibilitatea de a-și achita taxa până pe  31 ianuarie.
Pentru a da posibilitatea tuturor posesorilor de mașini sa beneficieze de un loc de parcare, din acest an, societatea Acvaterm Rm Sărat va acorda doar cate un loc pentru fiecare apartament, indiferent de numarul familiilor sau al autoturismelor deținute de apartamentul respectiv. Pentru cei care solicita mai multe locuri de parcare s-a luat in calcul varianta licitatiei, în funcție de numărul locurilor de parcare rămase neocupate. Licitatia ar urma să fie organizată în luna februarie, urmând ca toți locuitorii care au optat pentru acordarea a două locuri de parcare de reședință să fie anunțați din timp.
În prezent, în municipiul Rm. Sărat sunt marcate și date în folosință 2737 locuri de parcare de reședință.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>