Menu

NOI UTILAJE PENTRU CURĂȚENIE

Noi investiții pentru un oraș mai curat! Este ceea ce și-a propus și a reușit societatea Acvaterm Rm. Sarat, la finalul anului 2019. Societatea Primăriei a reușit să achiziționeze mai multe utilaje care deservesc activitatea de salubrizare stradala. Investitia în valoare de 1,8 milioane lei a vizat cumpărarea unei autogunoiere compactoare, a unei automăturătoare mici, care poate fi utilizată în spațiile înguste și în zona centrală a orașului, precum și a unui tractor cu șapte accesorii.
Deocamdată, noile utilaje vor fi operate de angajații Acvaterm, dar dacă va fi cazul, societatea va lua în calcul și angajarea altor persoane calificate.
Acvaterm este o societate cu capital integral de stat, avand ca actionar unic Municipiul Rm. Sarat prin Consiliul Local Municipal. Societatea are ca obiect de activitate salubrizarea cailor publice, administrarea parcarilor publice cu plata, a celor de domiciliu, colectarea prin vidanjare a apelor menajere, dar si inchirierea de utilaje si prestari de servicii de curatenie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>