Menu

BUGET MAI MARE

Municipiul Buzău va avea în acest an un buget mai mare, iar investițiile ar putea fi demarate mult mai devreme ca în 2019. Proiectul de buget pe anul 2020 este aproape gata, urmând ca în câteva zile să fie pus în dezbatere publică, iar în primele zile ale lunii februarie să fie supus aprobării Consiliului Local Municipal. În total, 50 de milioane de euro ar putea fi puși la bătaie de Primărie, adică un buget cu aproape 3 milioane de euro mai mare decât anul trecut. Cel mai important proiect de investiții, care va fi derulat, anul acesta, în municipiul Buzău, este cel care vizează modernziarea a trei importante artere de circulație din oraș, Bulevardul Unirii, strada Transilvaniei și Bulevardul Industriei.

Bugetul municipiului Buzău în acest an ar putea fi însă și mai mare dacă Primăria ar reuși să adune și mai mult din restanțele populației. Mai exact, 9 milioane de euro ar mai avea buzoienii de plătit către bugetul local. În general este vorba despre amenzi neachitate la timp, bani din care Primăria speră să colecteze anul acesta măcar 2 milioane de euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>