Menu

BUGET MAI SĂRAC

Judeţul Buzău va avea un buget mult mai sărac în acest an față de cel din 2019. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Bugetul pe care se bazează conducerea Consiliului Județean în 2020 este cu 37 la sută mai mai mic decât cel de anul trecut.
Instituția cea mai afectată de scăderea bugetului județului în acest an este Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului.
În ciuda unui buget mult diminuat față de anii precedenți, investițiile în infrastructură nu vor fi, totuși, afectate.
În ședința de astăzi, Consiliul Județean a repartizat, din fondul  constituit la dispoziția instituției, suma de 27,3 milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru susținerea programelor de dezvoltare locala. Cele mai mari sume, respectiv câte 1,3 milioane de lei, le-au primit municipiile Buzău și Rm. Sărat. Fiecare comună a primit, în funcție de numărul de locuitori, între 240.000 lei şi 320.000 lei. Oraşele Nehoiu şi Pogoanele au primit câte 400.000 lei, iar Pătârlagele 441.000 lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>