Menu

MOMENT SURPRIZĂ, LA „MICA UNIRE”

Manifestări de amploare la Buzău pe 24 ianuarie. Muzeul Județean de Istorie, Teatrul „George Ciprian” și Centrul de cultură și artă Buzău și-au dat mâna pentru a marca, împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor. Buzoienii sunt invitați în număr cât mai mare în curtea interioară a Muzeului Judeţean, pentru a asista la momentele surpriză pregătite de instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Buzău, cu sprijinul Armatei și Jandarmeriei.

În acest an, sceneta în care este reprezentată primirea suitei călare a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, va fi mai spectaculoasă decât cele de anii trecuți. Apar noi personaje, care vor fi interpretate de către actori profesioniști.

În municipiul Buzău, manifestările dedicate zilei de 24 ianuarie vor începe la ora 10.45. Seria de evenimente de la Muzeul Județean Buzău se va încheia cu un spectacol focloric. Înainte de recitaluri, buzoienii sunt invitați să ia parte la o horă uriașă, în jurul clădirii muzeului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>