Menu

BENEFICIILE LAPAROSCOPIEI

Eveniment medical de amploare, la sfârșitul acestei luni, la Rm Sărat. Este vorba despre workshop-ul „Tehnici de baza in chirurgia laparoscopica”, organizat, în perioada 31 ianuarie-2 februarie, la Spitalul Municipal. La reuniunea științifică  coordonată de doctorul conferențiar Dan Ulmeanu, in parteneriat cu Asociatia Clubul Roman de Hernie, vor participa mari experti in chirurgie laparoscopica. Specialiștii prezenți la eveniment, dar și șase medici din Rm Sărat vor efectua intervenții laparoscopice complexe.
Workshop-ul medical va cuprinde atât o parte teoretică, cât și una practică. Participanții la curs vor putea viziona în direct, dintr-o altă cameră, intervențiile laparoscopice complexe efectuate în cadrul Sălii de Chirurgie a Blocului Operator.
Intervențiile laparoscopice vor fi efectuate de doctorul conferențiar Dan Ulmeanu împreună cu medici cu experiență din București, Rm Sărat, Buzău și Focșani.
Prin intervențiile realizate, medicii specialiști vor să demonstreze beneficiile laparoscopiei, ca tehnică chirurgicală.
În ultimii ani, numărul intervențiilor laparoscopice a crescut și în Spitalul Municipal Rm. Sărat. De la sfârșitul anului 2019, Blocul Operator a fost dotat cu o linie modernă de laparoscopie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>