Menu

INCENDIU ÎN GARĂ

Alarmă în weekend în Gara CFR Buzău. Un vagon de marfă a luat foc, sâmbătă seara, în jurul orei 18.00. Alertați de câțiva martori, care au sunat la 112, pompierii au plecat la intervenție cu două autospeciale, cu apă şi spumă. La sosire, echipele de intervenție au observat că ardeau obiecte din interiorul unui vagon dezafectat, care era garat de mai multă vreme pe o linia dinspre fabrica de pâine.

Pompierii au așteptat aproape o jumătate de oră ca angajații de la CFR să întrerupă alimentarea cu energie a liniilor de tensiune, pentru a se evita formarea arcului electric. Incendiul se putea întinde și la celelalte vagoane.

În vagonul cuprins de flăcări se aflau depozitate câteva scânduri. Traficul feroviar în zonă nu a fost perturbat din cauza incendiului. Reprezentanții Inpsectoratului pentru Situații de Urgență Buzău vor face o anchetă pentru a găsi sursa incendiului. Conform unor localnici, vagonul ar fi luat foc de la câțiva oameni ai străzii care se adăposteau în el.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>