Menu

NU TREBUIE OPERATĂ

Veste bună pentru staff-ul tehnic al Gloriei Buzău, înainte de derby-ul cu SCM Craiova, în liga națională de handbal feminin. Ana Maria Iuganu, extrema Gloriei şi a Naţionalei nu va trebui să se opereze la genunchi, după ce s-a accidentat în partida cu CSM Bucureşti. În minutul 50 al partidei, Ana Maria a ieşit din teren purtată pe braţe de medicul echipei, după ce o adeversară de la echipa bucureșteană i-a căzut pe genunchi. Din fericire, investigaţiile desfăşurate la o clinică din Târgu-Mureş, despre care se spune că este cea mai bună din ţară, au arătat că nu este vorba despre vreo leziune a ligamentelor încrucişate, nici de operaţie. Ana Maria Iuganu nu va juca maximum o lună, timp în care va face doar tratament şi recuperare, urmând a reveni pe parchet undeva la începutul lunii martie.

Treptat, la şedinţele de pregătire conduse de Ovidiu Mihăilă şi Romeo Ilie va reveni şi Diana Druţu, care s-a operat la genunchi, după ce s-a accidentat în presezon, într-un amical.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>