Menu

DEZBATERI ȘI PROPUNERI PE TEMA PARCĂRILOR

Parcările de rezidență din Rm Sărat stârnesc încă destule controverse. Cel puțin asta a arătat dezbaterea de ieri a autorităților locale cu membrii Consiliului de Administrație al societății Acvaterm și reprezentanții asociațiilor de proprietari pe tema regulamentului de organizare și funcționare al parcărilor de rezidență din municipiu. Reprezentanții Primăriei Rm Sărat spun ca vor tine cont atât de propunerile in scris din partea râmnicenilor cu privire la viitorul parcărilor de domiciliu, cât si de punctele de vedere exprimate în cadrul dezbaterii. Primarul mentioneaza că odată cu aprobarea noului regulament de către Consiliul Local Municipal, nu se mai poate interveni în niciun mod asupra deciziilor luate.

Una dintre propunerile făcute în cadrul dezbaterii publice vizează modificarea intervalului orar în care râmnicenii pot beneficia de un loc de parcare. Oamenii, fie își pot ocupa locul de parcare pe o perioadă de 24 de ore, fie după un program stabilit de către Consiliul Local. Cetatenii cred că ultima varianta ar crea mari nemultumiri și multe probleme.

Discuțiile au vizat și modalitatea de atribuire a parcarilor în cazul râmnicenilor care solicită cel de-al doilea loc de parcare dar și organizarea unei eventuale licitații.

Consilierii locali precizează că, în urma deciziilor pe care le vor lua, vor încerca să multumeasca cat mai multi cetateni.

În prezent, în municipiul Rm. Sărat sunt marcate și date în folosință 2737 locuri de parcare de reședință.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>