Menu

CEL MAI MARE BUGET DIN ULTIMII 30 DE ANI

Municipiul Buzău va avea, în 2020, cel mai mare buget din ultimii 30 de ani. Este anunțul făcut de primarul Constantin Toma, în emisiunea News Express, de la TV Sud Est. Edilul a declarat că municipalitatea va propune spre aprobare, în ședința de Consiliu Local din 10 februarie, un buget de aproximativ 70 de milioane de euro. Este pentru prima dată, după Revoluție, când cheltuielile de dezvoltare a infrastructurii sunt mai mari decât cheltuielile pentru funcţionare.

Edilul precizează că, în acest an, vor fi reabilitate complet 30 de străzi, între acestea fiind și bulevardul Unirii, cea mai circulată arteră rutieră din județ. Modernizarea școlilor și grădinițelor din municipiul Buzău este un alt capitol care va beneficia de finanțare generoasă, în acest an.

Bugetul orașului Buzău va mai creşte până la finele anului, urmând să fie completat cu fonduri de la Guvern şi din proiecte finanţate de Uniunea Europeană. Municipalitatea are în lucru proiecte cu fonduri europene în valoare totală de 39,6 milioane de euro.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>