Menu

MECI EXTREM DE IMPORTANT

Meci extrem de important în această seară pentru jucătorii de la Handbal Club Buzău în Liga națională masculină. Echipa buzoiană a ajuns într-un moment în care orice punct contează pentru a încerca o clasare cât mai bună în perspectiva play-out-ului. Chiar dacă mai sunt de jucat nouă etape din sezonul regulat al Ligii Naţionale, Handbal Club Buzău are o situaţie extrem de delicată, fiind penultima în clasament, cu 10 puncte, la 6 puncte de formaţia de deasupra sa, CSM Bacău şi la 8 de adversara pe care o întâlnește astăzi, CSM Vaslui.

O victorie ar constitui, practic, un nou început, iar în economia clasamentului, un adevărat balon de oxigen, în condiţiile în care Steaua, Minaur Baia Mare, Constanţa, Turda și Dinamo se numără printre viitoarele adversare ale Buzăului.

În tur, după una din cele mai slabe evoluţii din campionat, buzoienii au cedat cu 22-26. Ca şi Handbal Club Buzău, şi CSM Vaslui a început anul cu un eşec şi o victorie. Dacă elevii lui Eliodor Voica au pierdut la Focşani şi au învins Bacăul la Sala Sporturilor, vasluienii au cedat pe terenul lui CSM Bucureşti, dar au şi câştigat, oarecum surprinzător, împotriva celor de la Focşani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>