Menu

NOAPTE DE COȘMAR

Noapte de coșmar la Rm Sărat din cauza vântului extrem de puternic. Numeroase fire de electricitate s-au rupt, mai multe cartiere râmânând în beznă, zeci de panouri de publicitate au fost smulse de rafale, câțiva copaci au fost doborâți la pâmânt, iar acoperișurile unor clădiri s-au desprins. În cartierul Piața Halelor, o mașină a fost avariată din cauza unui copac doborât de vânt. Compartimentul pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei a monitorizat situația pe tot parcursul nopții. La Telefonul Cetățeanului din cadrul Primăriei Râmnicu Sărat s-au înregistrat 24 de apeluri de urgență.
Vântul puternic a avariat și acoperișul de la hala de Fructe și Legume din Piața Centrală, acoperișul secției TBC a Spitalului Municipal, dar și acoperișuri ale unor clădiri din municipiu.
Ieri seara, în jurul orei 22.00, pe Strada Principele Ferdinand, o țeavă de gaze a fost fisurată de un panou de publicitate doborât de vânt. Pentru că locuitorii din zonă au simțit miros de gaze, la fața locului s-a deplasat o echipă a furnizorului de gaze pentru a remedia problema. De asemenea, în această dimineață, râmniceni au rămas fără curent electric. Potrivit conducerii Electrica Buzău au fost înregistrate două avarii majore, mai multe echipamente fiind avariate.
A doua avarie inregistrată de Electrica a afectat postul mare de transformare care alimenteaza cu energie electrica aproape jumătate din oras
Pe tot parcursul nopții, pentru a contracara efectele poleiului utilajele Administrației Domeniului Public Rm. Sărat au intervenit cu material antiderapant pe arterele principale.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>