Menu

NOI PROBLEME ÎN PARCĂRILE REZIDENȚIALE

A vrut să-și parcheze autoturismul în parcarea de rezidență, dar a fost întâmpinat de resturi menajere. Este pățania unui râmnicean de pe strada Toamnei, care a mai găsit gunoi depozitat pe locul de parcare și în alte rânduri. Deoarece crede că resturile menajere sunt puse intenționat pe locul unde își parchează mașina, de această dată bărbatul a solicitat ajutorul polițiștilor locali. El susține că, deși a sunat de trei ori la dispeceratul Poliției Locale, intervenția echipajelor a întârziat.
Râmniceanul afirmă că în gunoi a găsit câteva plicuri, care ar putea fi eventuale indicii pentru oamenii legii.
Pentru că zona este una centrală, bărbatul a mai avut, în trecut, și alte probleme legate de locul de parcare. El susține că au existat situații când parcarea a fost ocupată abuziv ore în șir de cetățeni certați cu bunul simț.
Conducerea Poliției Locale afirmă că echipajele au intervenit cu întârziere la sesizarea bărbatului, deoarece acesta a oferit o adresa eronată când a sunat la Dispecerat.
În urma analizării plicurilor găsite în gunoi, Poliția Locală a identificat o persoană pe care a invitat-o la sediu pentru a oferi lămuriri. Cetățeanul în cauză a declarat că a aruncat gunoiul la pubela din apropierea parcării de rezidență, dar probabil din cauza vântului sau a câinilor, resturile menajere au ajuns în parcarea cu pricina. Pentru că nu există dovezi clare în privința intenței bărbatului audiat, polițiștii nu se pot pronunța cu privire la situația reclamată.
Și autoritățile locale s-au sesizat în cazul reclamat pe strada Toamnei, în contextul dezbaterii publice privind regulamentul de funcționare și organizare a parcărilor de rezidență. Deși situația sesizată nu este încă lămurită, edilul din Rm Sărat susține că niciun conflict apărut între cetățeni nu trebuie abordat într-o asemenea manieră.
Consilierii PNL consideră că toti cetatenii ar trebui sa apeleze la institutiile abilitate pentru a clarifica situatiile cu care se confruntă, iar autoritatile sunt obligate sa intervină prompt, să analizeze problemele si sa aplice sanctiunile care se impun.
Autoritățile din Rm Sărat recomandă locuitorilor să fie responsabili, să se implice și să semnaleze instituțiilor abilitate neregulile constatate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>