Menu

MECI DE COȘMAR

Victorie scăpată printre degete de jucătorii de la Handbal Club Buzău, la Vaslui, în Liga națională masculină. După ce handbaliștii antrenați de Eliodor Voica au intrat la pauză cu un avans minim, 12-11, CSM Vaslui a revenit în forţă de la vestiare şi a pornit cursa de urmărire. Incomodaţi de ceea ce se întâmpla pe teren şi parcă intraţi în panică, buzoienii nu au mai reuşit să păstreze ritmul din prima repriză. Gazdele au preluat în scurt timp conducerea, iar finalul a fost pe muchie de cuţit. Handbal Club Buzău s-a aflat în avantaj, 24-23 în minutul 57, dar nu a mai reuşit să înscrie pe final, unul în care moldovenii au marcat golul care a risipit emoţiile, 26-24, în ultima secundă. Cele 3 puncte ar fi constituit pentru Handbal Club Buzău un pas imens înainte în tentativa de a evada de pe penultimul loc, mai ales că şi CSM Bacău a pierdut în aceeaşi etapă pe terenul Stelei.

Mâine, handbaliştii buzoieni au o misiune ingrată, pentru că vor întâlni la Sala Sporturilor, de la ora 18.25, pe Steaua Bucureşti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>