Menu

BUGET LIPSIT DE GRIJI

După mulți ani, în 2020, municipiul Buzău are un buget lipsit de griji. Suma de care va dispune în acest an administrația locală se ridică la aproape 70 de milioane de euro, un buget cu 11 milioane de euro mai mare față de anul trecut. Din acești bani, 40 la sută vor merge către investiții, cu prioritate către asfaltări de străzi și trotuare, dar și pentru reabilitarea școlilor și grădinițelor din municipiu. Unii consilieri locali s-au declarat însă nemulțumiți de modul în care au fost repratizate sumele.

După discuții contradictorii, proiectul de buget propus de conducerea Primăriei Buzău a fost aprobat. Este pentru prima dată, după Revoluție, când cheltuielile de dezvoltare a infrastructurii sunt mai mari decât cheltuielile pentru funcţionare.

Bugetul orașului Buzău va mai creşte până la finele anului, urmând să mai fie alimentat cu fonduri de la Guvern şi din proiecte finanţate de Uniunea Europeană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>