Menu

INVESTIȚIE CU SUSPICIUNI

Finanțarea lucrărilor de electrificare a cartierului Bariera Focșani din Rm Sărat nu a respectat legea. Este concluzia unui raport al al Curții de Conturi care a sesizat nereguli în privința investiției din cartierul râmnicean. Consilierii locali liberali au cerut Primăriei lămuriri cu privire la neregulile din raportul Curții de Conturi. Ei susțin că au identificat și alte probleme în cadrul unor instituții subordonate Primăriei.

Consilierii PNL spun că așteaptă finalizarea tuturor procedurilor pentru a se lămuri în privința aspectelor semnalate de raportul Curții de Conturi.

Primarul din Rm Sărat consideră că neregulile identificate de Curtea de Conturi nu sunt probleme grave și nu implică ilegalități. Edilul afirmă că este vorba doar despre o  neînțelegere a modului de finanțare a investițiilor realizate pentru rețeaua electrică din cartierul Bariera Focșani.

Edilul mai precizează că toate problemele au apărut din cauza legislației, care nu este foarte clară. Primăria Rm. Sărat a contestat măsurile Curții de Conturi și, dacă este cazul, le va contesta în instanță.

Autoritățile din Rm Sărat afirmă că, în aproximativ o lună, lucrările la rețeau electrică din cartierul Bariera Focșani vor fi finalizate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>