Menu

EGAL ÎN AL TREILEA AMICAL

SCM Gloria Buzău a încheiat la egalitate, 2-2, în cel de-al treilea amical al turneului de pregătire din Antalya. Elevii lui Ilie Stan au întâlnit cel mai tare adversar, atât ca valoare, dar mai ales ca atitudine, cu intrări în multe rânduri, la limita regulamentului. Este vorba despre FC Volgar Astrakhan, formație din liga a 3-a din Rusia. Cu toate că Gloria  a controlat jocul, fiind mult mai prezentă în jumătatea adversă, Volgar a deschis scorul în minutul 29 după o degajare întârziată a lui Stoian şi o recuperare rapidă a ruşilor în jumătatea noastră. La pauză scorul putea să fie egal, însă Huiban a irosit un penalty scos de Chică-Roşă, fază petrecută în minutul 36. Buzoienii au construit frumos şi în partea secundă, însă istoria avea să se repete, ruşii reuşind să marcheze pe contraatac, golul de 2 la 0, la numai patru minute de la reluare. Schimbările făcute de Ilie Stan au avut însă efectul scontat. Gloria a dominat indiscutabil şi a reuşit să restabilească egalitatea în ultimul sfert de oră. Huiban s-a revanşat după penalty-ul ratat în prima repriză şi a înscris cu un şut la colţul lung, după o acţiune colectivă pe partea dreaptă. Golul de 2 la 2 avea să fie şi cel mai frumos al amicalului. Tucaliuc a executat perfect o lovitură liberă de la 18 metri, făcând inutil plonjonul goalkeeperului advers.

În celelalte două partide din Antalya, jucătorii de la SCM Gloria Buzău s-au impus de fiecare dată: 2 la 1 cu bulgarii de la FC Vitosha Bistritsa și 1 la 0 cu ruşii de la FC Olimp Khimki.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>