Menu

Politic
ACASA… CU GANDURI MĂREȚE

Dupa o noapte petrecuta in arest si alta pe holurile instantelor asteptand decizia judecatorilor cu privire la arestarea sau eliberarea sa, edilul Radu Mazare s-a intors aseara acasa. A ajuns dupa lasarea intunericului si parea vizibil obosit. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns orele petrecute in spatele gratiilor, cand a vrut sa plece acasa i s-a defectat si masina. In cele din urma a ajuns la Constanta, mai hotarat ca oricand sa renunte la primarie.

Obosit si sătul sa tot dea socoteala procurorilor pentru activitatea sa de edil, dar bucuros ca nu isi va petrece urmatoarele 30 de zile in arest, Radu Mazare s-a intors la Constanta, nu insa fara peripetii .Chiar daca a ajuns pentru a doua oara in nici un an de zile in arestul capitalei, edilul de la malul marii nu si-a pierdut inca umorul. Face haz de necaz de vizitele la “beciul domnesc” asa cum a numit chiar el arestul.Cand vine vorba de motivele pentru care procurorii l-au incatusat, primarul devine serios. Este convins ca i se trage de la reclamatia facuta de fostul sef ANI, Horia Georgescu si nici nu concepe ideea ca ar fi fost denuntat de unul dintre prietenii sai: Sorin Strutinsky ori deputatul Eduard Martin, actionar la firma de salubrizare care a castigat un contract cu primaria. Edilul spune ca s-a saturat sa fie hartuit si chemat periodic la DNA sa dea cu subsemnatul . Ar prefera o viata linistita , nu mai vrea sa auda nici macar de carnavalul care l-a facut atat de celebru si ia in calcul chiar si o demisie, atat de la primarie, cat si de la partid.

Astazi edilul s-a dus la primarie, dar intentioneaza sa revina la pasiunile sale din timpul liber si sa iasa cu caiacul pe mare.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>