Menu

FINALA EUROVISION, ÎN SALA SPORTURILOR

Este bătut în cuie! Finala „Eurovision România” 2020 va avea loc la Buzău. Reprezentanții Primăriei Buzău, prin Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, și conducerea Televiziunii Române au semnat contractul de colaborare pentru organizarea la Buzău a etapei finale pentru selectarea piesei ce va reprezenta România la concursul Eurovision de la Rotterdam.
Potrivit contractului semnat de directorul general al TVR, Doina Gradea, și directorul Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”, Elena Isbășoiu, municipalitatea va sprijini organizarea galei de la Buzău cu suma de 200.000 de euro.
Spectacolul se va desfășura pe data de 1 martie, de la ora 21.15, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” unde vor avea acces, pe bază de invitații, aproximativ 1500 de persoane.
Potrivit organizatorilor, show-ul va dura aproximativ 3 ore timp în care Roxen, concurenta de 20 de ani din Cluj care a fost deja desemnată să reprezinte România, va prezenta publicului buzoian, dar și celui din întreaga țară cinci melodii care vor fi desemnate să intre în finală până pe data de 21 februarie.
Pe lângă cele cinci melodii pe care Roxen urmează să le pregătească până pe 1 martie, pe scena de la Buzău va mai urca și buzoianca Dora Gaitanovici pentru a susține un recital dar vor mai fi și alte surprize.
Proiectul prin care municipalitatea a alocat 200 de mii de euro pentru organizarea evenimentului a fost adoptat la limită în ședința de ieri a Consiliului Local și a stârnit critici dure din partea unor consilieri.

Totodată, și în mediul on-line, numeroși buzoieni și-au exprimat părerea că evenimentul este prea costisitor și că, în an electoral, are menirea de a face mai degraba publicitate conducerii Primăriei Buzău, și nu orașului, asa cum se menționeaza în enunțul proiectului inițiat de municipalitate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>