Menu

O NOUĂ SALĂ DE SPORT, CU BANI DE LA GUVERN

Municipiul Buzău va avea, în curând, o sală de sport special adaptată persoanelor cu dizabilităţi. Prezent în studioul TV Sud Est, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a anunțat că lucrările ar putea demara chiar în acest an.

Aproximativ 3,5 milioane de euro este valoarea investiției, banii fiind alocați de Guvern, prin Compania Națională de Investitii. Sala multifuncțională, cu o capacitate de 125 de locuri, va putea găzdui competiţii sportive naţionale şi internaţionale.

Primii pași s-au făcut în urmă cu doi ani, când, printr-o hotărâre adoptată în Consiliul Județean, o suprafaţă de 4.600 de metri pătraţi, aflată în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere, a trecut în administrarea Companiei Naționale de Investiții. Termenul de finalizare a noii săli de sport este de 12 luni, de la începerea lucrărilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>